• en
  • he
  • ru
  • fr
  • de
תמונה כקישור לעמוד הבית

מינאטו הרצליה

המנופים 8 הרצליה פיתוח

טלפון:09-7731703

miniato215x125 

מסעדת מינאטו בהרצליה הינה מסעדת שף יפנית כשרה המשלבת מספר סוגי מטבחי שף. בהם ה"סושי בר", ה"איזאקיה" (בר ערב בסגנון יפני המגיש משקאות אלכוהוליים לצד מנות יפניות קטנות המלוות את השתייה) וה"דון בורי" (מגוון מנות המוגשות על אורז וסושי המוגשים כסטים בצהריים).

צורת ההגשה ייחודית מאוד, האווירה במקום אינטימית ונעימה והעיצוב עדין, חמים ואלגנטי.

בנוסף, במינאטו שלושה סוגים של תפריטי טעימות:

שוג'ין ריורי – תפריט טבעוני שמבוסס על חוקי מוסר בודהיסטים הדוגלים בהימנעות מפגיעה בכל יצור חי. מתאפיין ברכיבים עונתיים ובשילובים של טופו וירקות, בדגש על הטעמים הטבעיים של האוכל והקפדה על סחורה משובחת וטרייה.
קאיסקי- ארוחת טעימות חגיגית ויוקרתית שהתפתחה במקור במקדשי הזן בקיוטו, שם נהוג היה טקס תה, שכלל את שתייתו הטקסית והאצילה של ה"מאצ'ה"- התה היפני הירוק. מכאן התפתחה ארוחה קלה וטבעונית, שהקלה על רעבם של הנזירים. הארוחה שמה דגש על קלות עיכול המרכיבים, כמויות קטנות, יצירתיות ויופי אסטטי רב בהגשה (אלו מבטאים כבוד לטבע ולחומרי הגלם הבאים ממנו). עם השנים, התפתחו ביפן מסעדות קאיסקי יוקרתיות, הכוללות כיום גם דגים ואפילו בשר (גם אצלנו).
ארוחת טעימות זוגית – מכלל העולמות שיש לשפים של מינאטו להציע.. כוללת מנות איזאקיה,סלטים יפניים, סושי, קושי יאקי (גריל יפני), וקינוח. (יש להזמין ארוחת טעימות מראש)
השפים: אקי טמורה - סושי שף יפני, נצר לשושלת סושי שפים מפוארת מרובע מינאטו שבטוקיו ומתן רוזנטל - שף, בעל ניסיון קולינארי רב שנים והתמחות באוכל יפני וצרפתי.